Coffee Kitchen maakt ontmoeting mogelijk in Holdert › Treant Zorggroep

Coffee Kitchen maakt ontmoeting mogelijk in Holdert

Geplaatst op: 19 juli 2017

Koffie drinken we bijna allemaal en het liefst met elkaar. De nieuwe koffieservice van woonwijkcentrum Holdert in Emmen, een heuse Coffee Kitchen, zorgt voor spontane ontmoetingen tussen (wijk)bewoners, medewerkers én bezoekers. Kies, tegen een kleine betaling, uit meer 500 variaties aan koffie, ontmoet en geniet.

‘In Holdert staat ontmoeten en verbinden hoog in het vaandel’, vertelt medewerker André Belt. Het loopje naar het koffieapparaat is een belangrijke sociale aangelegenheid. ‘In onze Coffee Kitchen ontstaan informele gesprekken en spontane momenten tussen (wijk)bewoners, bezoekers én medewerkers. De Coffee Kitchen zorgt voor echte verbinding tussen mensen.’

Smaakvolle koffie
Holdert ligt in het centrum van Emmen en krijgt daardoor ook veel bezoekers over de vloer. ‘Samen met Douwe Egberts is gekeken naar een waardevol koffiemoment voor onze koffiedrinkers. Dit is een heuse Coffee Kitchen geworden’, aldus André Belt. Op  woensdag 19 juli werd de Coffee Kitchen officieel geopend.

Gratis koffie
Uiteraard is er ook nog steeds gratis koffie te krijgen. Het oude koffieapparaat voor bewoners en medewerkers blijft gewoon staan. Een extra gastvrij gebaar van Holdert is het ‘gouden koffiemoment’ voor ouderen. Ouderen zijn elke woensdagochtend van 10.30 tot 11.00 uur welkom voor een gratis kopje koffie in het restaurant van Holdert aan de Hondsrugweg 101 in Emmen. Ook hier staat ontmoeten en genieten centraal. Het gouden koffiemoment is een initiatief van Stichting Gouden Dagen.

Gerelateerde locaties