Classical Highlights in Holdert › Treant Zorggroep

Classical Highlights in Holdert

Geplaatst op: 23 oktober 2014

Het Veenkoloniaal Symfonie Orkest organiseert op zondag 16 november van 16.00 tot 17.00 uur Classical Highlights bij woonwijkcentrum Holdert in Emmen, onderdeel van Leveste Care. Tijdens het concert speelt het orkest grote klassiekers. Iedereen is van harte welkom!

Het Veenkoloniaal Symfonie Orkest is de laatste jaren bijzonder succesvol. Regelmatig zijn er optredens binnen de Veenkoloniën en de Duitse grensstreek. Onder leiding van dirigent Lubertus Leutscher wordt er een gevarieerd repertoire op hoogwaardig niveau gespeeld. Het repertoire omvat werken van verschillende componisten, onder andere A. Dvorak, G. Bizet, L. van Beethoven en C. Dopper. De muziek zal deze middag welluidend klinken in de sfeervolle ambiance van woonwijkcentrum Holdert.

De toegang bedraagt tien euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van Holdert. Eventueel kan men ook kaarten aan de kassa kopen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Datum en locatie: zondag 16 november, aanvang 15.45 uur. Het concert is van 16.00 tot 17.00 uur. Woonwijkcentrum Holdert, Hondsrugweg 101 in Emmen. Telefoon 0900 0591.