Campingplaats voor cliënten dankzij opbrengst kerstmarkt en Premieplan › Treant Zorggroep

Campingplaats voor cliënten dankzij opbrengst kerstmarkt en Premieplan

Geplaatst op: 22 mei 2014

Woonzorgcentrum De Horst, onderdeel van Leveste Care, heeft van van het Nationaal Ouderenfonds een bedrag van € 1.357,- ontvangen. Het bedrag is beschikbaar gesteld door het Premieplan, een initiatief van onder meer het Ouderenfonds.

De medewerkers en vrijwilligers van De Horst hebben geld ingezameld door het organiseren van een kerstmarkt. De opbrengst van deze kerstmarkt met daarbij de verdubbeling van het Premieplan is bestemd voor een seizoensplaats op een camping en aankoop van diverse campingspullen. Op de camping komt een tent die door cliënten kan worden gebruikt. Iedere dag maakt een andere groep cliënten gebruik van deze plek. De invulling van die dag is voor iedere groep verschillend. Voorbeelden van activiteiten zijn vissen, midgetgolf, jeu de boules, wandelen in het bos en lekker barbecueën. Dit initiatief verrijkt het leven van ouderen en versterkt de onderlinge banden.

Het Premieplan geeft (kleine) activiteiten en projecten, gericht op het welzijn van ouderen, meer slagkracht. Dit doen zij door de opbrengst van geldinzamelacties te verdubbelen met een bedrag van maximaal € 2.000,-.