Binnenkijken bij woonwijkcentra Treant Zorggroep in Week van Zorg en Welzijn › Treant Zorggroep

Binnenkijken bij woonwijkcentra Treant Zorggroep in Week van Zorg en Welzijn

Geplaatst op: 5 maart 2015

Op zaterdag 21 maart, in de landelijke Week van Zorg en Welzijn, houdt Treant Zorggroep open huis. Diverse woonwijkcentra in Emmen, Hoogeveen en Odoorn geven deze dag acte de présence om bezoekers een beeld te geven van de mogelijkheden van de zorggroep als zorgaanbieder, bedrijf en werkgever. Omwonenden, familie van cliënten en andere belangstellenden zijn in Emmen en Odoorn van harte welkom bij Holdert, Holtingerhof, Oostermarke, Zuidermarke en De Paasbergen.

In Holdert is tijdens de open dag een markt met diverse producten. Enkele appartementen zijn vrij te bezichtigen en er zijn rondleidingen. Diverse op ouderen gerichte organisaties geven uitleg over hun diensten. De klantrelatiebeheerders van Treant Zorggroep zijn aanwezig voor informatie over de mogelijkheden voor wonen en zorg in Holdert. Ook het restaurant is deze dag uiteraard geopend. Er wordt informatie gegeven over de verhuur van appartementen, vrijwilligerswerk en activiteiten in het woonwijkcentrum. Tevens kunnen bezoekers meedoen met een gezellige spelletjesmiddag.
Van 10.00 – 15.00 uur, Hondsrugweg 101 in Emmen

Enkele appartementen worden speciaal tijdens de open dag opengesteld, zodat men deze kan bezichtigen tijdens een van de rondleidingen. Ook kan men dan de gezamenlijke ruimtes bekijken Yarden geeft uitleg over de nieuwe afscheidskamer in Holtingerhof. In de hal geven de klantrelatiebeheerders informatie over de mogelijkheden voor wonen en zorg in Holtingerhof. Bezoekers kunnen tijdens de open dag meedoen aan gezellige spelletjes en activiteiten.
Van 10.00 – 15.00 uur, Holtingerbrink 62 in Emmen

In Oostermarke kan men tijdens rondleidingen een kijkje nemen in enkele appartementen en in de gemeenschappelijke ruimtes. In de hal is informatie over de mogelijkheden voor wonen en zorg in Oostermarke. Ook is er informatie over verhuur van appartementen, vrijwilligerswerk, zorg aan huis en de activiteiten in het woonwijkcentrum. Het Dienstenhuus en het winkeltje zijn deze dag geopend. Tevens kunnen bezoekers meedoen aan een leuke activiteit.
Van 10.00 – 15.00 uur, Veenkampenweg 110 in Emmen

In Zuidermarke kan men tijdens de open dag terecht voor rondleidingen en bezichtiging van de appartementen. Er is een lentefair met verkoop van bloemen, knieperties en voorlichting van diverse organisaties. Er wordt informatie gegeven over de verhuur van appartementen, vrijwilligerswerk en de mogelijkheden van zorg en de diverse activiteiten in het woonwijkcentrum.
Van 10.00 – 15.00 uur, Wilhelminastraat 8 in Emmen

In De Paasbergen wordt de dag geopend met een optreden van Ronnie Tober. Tijdens een markt laten verschillende bedrijven hun diensten zien. Ook kunnen bezoekers hier informatie krijgen over wonen, welzijn en zorg en over vrijwilligerswerk. Tevens is er een workshop bewegen en een showgezelschap treedt op. Uiteraard zijn er kniepertjes en broodjes hamburger. Bovendien tekenen deze dag Treant Zorggroep en huisartsenpraktijk Derksen & Engelsman het huurcontract. Later dit jaar verhuizen de huisartsen naar De Paasbergen. Vanaf 13.00 uur kan men mee met een busreis door Drenthe. Er is een stop in Nieuw-Buinen voor een korte film en er is een stop op het gemeentehuis in Exloo waar ook een markt is en de burgemeester zal spreken.
Van 11.00 – 16.00 uur, Paasbergen 1 in Odoorn