Binnen kijken bij woonzorgcentra Leveste Care tijdens Open Dag van de Zorg › Treant Zorggroep

Binnen kijken bij woonzorgcentra Leveste Care tijdens Open Dag van de Zorg

Geplaatst op: 5 maart 2014

Diverse woonzorgcentra van Leveste Care nemen op zaterdag 15 maart deel aan de Open Dag van Zorg en Welzijn. Woonzorgcentrum De Schutse in Coevorden en woonzorgcentra Holdert en Zuidermarke in Emmen houden dan open huis. Omwonenden, familie van cliënten en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De koffie staat klaar.

Overzicht activiteiten
De drie locaties van Leveste Care organiseren verschillende activiteiten tijdens de open dag.

De Schutse in Coevorden
In woonzorgcentrum De Schutse kan iedereen tijdens een rondleiding een kijkje nemen in de appartementen en overige ruimtes van het woonzorgcentrum, zoals de activiteitenruimtes en het restaurant. Ook is er veel informatie te krijgen over onder andere het wonen en de zorg, vrijwilligerswerk en activiteiten.

De Schutse
Van 10.00 – 12.00 uur, Schutselaan 26 in Coevorden.

Holdert en Zuidermarke in Emmen
In Emmen zijn de deuren van verschillende appartementen en andere ruimten geopend voor bezichtiging. Tevens is er een informatiemarkt over wonen, welzijn en zorg. Hier kunnen bezoekers informatie krijgen over het verenigingsleven en vrijwilligerswerk in de woonzorgcentra. Het publiek kan ook kennis maken met een aantal organisaties die hun producten en diensten tonen. Zo zijn de maaltijdservice voor maaltijd thuis, opticien, Belangenvereniging voor ouderen en een woningcorporatie aanwezig op de open dag. Daarnaast is er een leverancier van hulpmiddelen met onder andere rollators en sta-op-stoelen.

Holdert
Van 11.00 – 15.00 uur, Hondsrugweg 101 in Emmen.

Zuidermarke
Van 11.00 – 15.00 uur, Wilhelminastraat 8  in Emmen.