Bijeenkomst voor Vrienden van Ziekenhuis Bethesda › Treant Zorggroep

Bijeenkomst voor Vrienden van Ziekenhuis Bethesda

Geplaatst op: 24 november 2011

De 'Stichting Vrienden van Ziekenhuis Bethesda' organiseerde op 15 november een speciale avond voor donateurs. Jaarlijks organiseert de stichting een bijzondere bijeenkomst waarbij men elkaar kan ontmoeten en een beeld kan krijgen van de stand van zaken in Ziekenhuis Bethesda.

Het programma van de avond bestond onder andere uit een rondleiding over de nieuwe polikliniek Orthopedie. De polikliniek is ruimer, kleurrijker en patiëntvriendelijker. Er hangen bijvoorbeeld televisieschermen waar het laatste nieuws op gevolgd kan worden en er is een grote leestafel. De donateurs kregen daarnaast een demonstratie te zien van het plaatsen van een heupprothese. Op de polikliniek Orthopedie kregen dit jaar al meer dan 170 patiënten een nieuwe heupprothese en 160 patiënten een nieuwe knieprothese.

Extra voorzieningen, informatie en afleiding zorgen ervoor dat patiënten en bezoekers zich welkom voelen. Vrienden van Ziekenhuis Bethesda zet zich in voor die belangrijke extra’s. Het geld gaat bijvoorbeeld naar comfortstoelen voor ouderen, aanpassingen voor gehandicapten, internetvoorzieningen, aankleding van wachtruimtes en speelmogelijkheden voor kinderen.

Wilt u ook Vriend van Ziekenhuis Bethesda worden? Informatie over aanmelden vindt u hier. Of maak uw gift over op bankrekeningnummer 66.77.37.790.