Bijeenkomst op 10 maart in Tonckenshuys over fysieke belasting › Treant Zorggroep

Bijeenkomst op 10 maart in Tonckenshuys over fysieke belasting

Geplaatst op: 10 februari 2016

Op donderdag 10 maart organiseren woonwijkcentrum Tonckenshuys in Zuidwolde, onderdeel van Treant Zorggroep, en Stichting Welzijn De Wolden een bijeenkomst voor vrijwilligers en mantelzorgers. Deze jaarlijkse bijeenkomst staat ditmaal in het teken van gezond omgaan met fysieke belasting.

Het werk als vrijwilliger of mantelzorger kan fysiek een zware belasting geven. Om te voorkomen dat deze belasting tot klachten leidt, krijgen de aanwezigen tijdens de bijeenkomst handvatten en tips om de belasting te beperken. Zo krijgt men informatie over onder meer het geven van eten en drinken, het verplaatsen van degene waarvoor men zorgt, toiletgang en zorg aanvragen.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 10 maart om 19.30 uur in het restaurant van Tonckenshuys aan de Meppelerweg 22 in Zuidwolde. Aanmelden is gewenst en kan tot en met 24 februari door te bellen (0528 37 19 27) of te mailen naar tonckenshuys@treant.nl of gerriederoo@welzijndewolden.nl, onder vermelding van ‘themabijeenkomst 10 maart 2016’.

Gerelateerde locaties