Bewoners Zorgpalet genieten van dagje kamperen › Treant Zorggroep

Bewoners Zorgpalet genieten van dagje kamperen

Geplaatst op: 13 augustus 2013

Bewoners van Zorgpalet genieten met dit zomerse weer regelmatig van een dagje kamperen. Van maart tot en met oktober kunnen ze terecht op vakantiepark De Westerbergen in Echten. De volledig ingerichte bungalowtent van Zorgpalet biedt alles wat er voor een dagje ontspannen nodig is.

De medewerkers van Zorgpalet organiseren diverse activiteiten samen met mantelzorgers en vrijwilligers. Familieleden en partners zijn ook welkom om een dagje op de camping door te brengen. “De bewoners vinden het heerlijk om er lekker even uit te zijn”, vertelt Ellen Scheerhoorn, activiteitenbegeleider bij Zorgpalet. “We maken gebruik van de faciliteiten op het park. In het restaurant en de cafetaria eten we graag een frietje of een ijsje. En we wandelen en kletsen veel met elkaar.”

De bungalowtent van Zorgpalet staat op een zorgvuldig uitgekozen staanplaats, dicht aan het wandelpad, met zon en schaduw en niet te ver van de campingfaciliteiten. Ellen Scheerhoorn: “De bewoners genieten volop van de levendigheid op de camping en bovenal van de natuur. Het buiten zijn en de ontspannen sfeer, dat maakt een dagje op de camping zo waardevol voor ze. De reacties van bewoners zijn dan ook erg positief. Ze willen elke week wel een dagje op de camping doorbrengen.”