Bewoners Treant-locatie Oostermarke in beweging tijdens beweegweek › Treant Zorggroep

Bewoners Treant-locatie Oostermarke in beweging tijdens beweegweek

Geplaatst op: 24 mei 2017

Woonwijkcentrum Oostermarke in Emmen, onderdeel van Treant Zorggroep, staat in de week van 29 tot en met 1 juni in het teken van bewegen. Bewoners bewegen er flink op los tijdens een workshop line-dance en een workshop RGM: zet je hersenen in beweging. Het hoogtepunt van de beweegweek is de officiële opening van het beweegpad door een van de bewoners van Oostermarke op donderdag 1 juni om 13.30  uur in Oostermarke aan de Veenkampenweg 110 in Emmen.

Een wandeling langs dit pad motiveert bewoners en bezoekers door middel van opdrachten om te bewegen. Het is een initiatief van medewerker Kelly de Vries. Kelly ontwierp het beweegpad in het kader van haar opleiding tot gespecialiseerd verzorgende: “Door beweging worden de hersenen geprikkeld. Dit helpt bewoners om de regie over hun leven zo lang mogelijk in eigen handen te houden. Door het volgen van ons beweegpad bewegen bewoners spelenderwijs.”

Bent u nieuwsgierig? Onze vrijwilligers en medewerkers staan op donderdag 1 juni klaar om samen met u het beweegpad uit te proberen.

Naast een beweegtuin krijgt Oostermarke nu ook beweegpad
Naast een beweegtuin krijgt Oostermarke nu ook beweegpad

Gerelateerde locaties