Bewoners De Paasbergen in het zonnetje › Treant Zorggroep

Bewoners De Paasbergen in het zonnetje

Geplaatst op: 25 september 2014

Tijdens Nationale Ouderendag op vrijdag 3 oktober worden bij woonzorgcentrum De Paasbergen in Odoorn, onderdeel van Leveste Care, de bewoners in het zonnetje gezet tijdens een heuse verwenochtend. Op woensdag 6 oktober is er weer een feestelijke activiteit. Dan organiseren leerlingen van OBS De Weiert bingo voor bewoners van De Paasbergen.

Vrijdagochtend 3 oktober worden de bewoners van 10.00 tot 12.00 uur in de watten gelegd. Speciaal voor de gelegenheid zijn deze ochtend een schoonheidsspecialiste, kapper en pedicure aanwezig die onder meer de nagels zullen doen, masseren, brillen poetsen en verzorging doen met bodylotion en crème. Dit alles vindt plaats op het plein van De Paasbergen. Ook is er muziek. Voor koffie en thee met wat lekkers wordt uiteraard gezorgd.

De feestelijkheden krijgen op woensdag 8 oktober een vervolg met bingo, georganiseerd door leerlingen van OBS De Weiert. De middag begint om 12.30 uur in restaurant De Wenakker in De Paasbergen met patat en een lekkere snack voor bewoners en leerlingen. Om 14.30 uur start vervolgens de bingo. Deze middag is tot stand gekomen dankzij een lege flessenactie van zes leerlingen van De Weiert. De opbrengst hebben ze geschonken aan De Paasbergen.