Behoud van goede, bereikbare en betaalbare zorg in onze regio › Treant Zorggroep

Behoud van goede, bereikbare en betaalbare zorg in onze regio

Geplaatst op: 31 maart 2017

Treant Zorggroep wil goede, bereikbare en betaalbare zorg voor onze regio behouden. Dat kunnen en willen we niet alleen. Net als de inwoners van Hoogeveen en de gemeenteraad willen wij op een respectvolle en constructieve wijze samenwerken om dit te bereiken.

Dat schrijft Treant vandaag aan de Hoogeveense gemeenteraad in antwoord op de brief die zij vorige week ontving uit handen van burgemeester Loohuis. Daarin werden de belangrijkste uitkomsten gemeld van twee door de gemeenteraad georganiseerde bijeenkomsten.

‘Uit die sessies bleek een grote betrokkenheid van inwoners en een duidelijke wens om te komen tot een constructieve samenwerking met Treant. Die boodschap is luid en duidelijk overgekomen en die nemen we ter harte’, aldus Carla van de Wiel, voorzitter raad van bestuur a.i. van Treant Zorggroep.

‘Ook wij willen op een respectvolle en constructieve manier samenwerken. In dialoog met onze omgeving willen we komen tot plannen die ervoor moeten zorgen dat goede, bereikbare en betaalbare zorg voor onze regio behouden blijft. Wij nemen geen onomkeerbare besluiten tot deze dialoog heeft plaatsgevonden.’

De komende tijd vinden verschillende dialoogbijeenkomsten plaats. Meer informatie vindt u op www.treant.nl/dialoog. Met de brief aan de gemeenteraad stuurde Treant ook antwoorden mee op concrete vragen die door inwoners zijn gesteld.