Angela Boxem geeft volgers kijkje in haar leven tijdens huidkankermaand › Treant Zorggroep

Angela Boxem geeft volgers kijkje in haar leven tijdens huidkankermaand

Geplaatst op: 8 mei 2018

De meimaand staat bij Treant in het teken van huidkanker. Angela Boxem (33) heeft zelf twee keer huidkanker gehad en staat daarom bij Treant onder controle. De eerste keer was ze begin twintig toen ze een klein plekje onder haar borst signaleerde. Het bleek basaalcelcarcinoom, oftewel huidkanker.

Vier maanden geleden was het opnieuw raak. De tweede keer is ze ook behandeld door een dermatoloog bij Treant. Deze maand deelt Angela Instastories via ons Instagram-account. Haar doel is om alle volgers meer bewust te maken van de gevaren van overmatige blootstelling aan de zon. Angela is communicatieadviseur en fotomodel en woont samen met haar gezin in Emmen.

Publiekslezingen over huidkanker in mei

Het dermatologieteam van Treant organiseert op alle drie ziekenhuislocaties in Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen een publiekslezing over huidkanker. Hier krijgen belangstellenden informatie over de risico’s van huidkanker en het belang van het goed beschermen van de huid. Ook leren de aanwezigen hoe zij hun eigen huid kunnen controleren. Het is ontzettend belangrijk om huidkanker tijdig te ontdekken, omdat zo de kans op genezing groter is.

Gerelateerde specialismen