Afgeschermd gedeelte voor huisartsen en specialisten › Treant Zorggroep

Afgeschermd gedeelte voor huisartsen en specialisten

Geplaatst op: 18 februari 2013

De website van Ziekenhuis Bethesda is uitgebreid met een deel voor professionals,  het extranet voor het Transmuraal Coordinatie Centrum (TCCH). Hier staat informatie voor huisarsten en specialisten.

Dit afgeschermde gedeelte voor de eerste- en tweedelijn bevat onder andere transmurale werkafspraken, communicatieafspraken, handleiding voor digitaal verwijzen en het smoelenboek. Ook is de Koppeling, het informatiebulletin voor management en specialisten van Ziekenhuis Bethesda en hun verwijzers, online te raadplegen. De informatie is via een eigen zoekfunctie te doorzoeken. Specialisten en huisartsen hebben op 18 februari een mail gekregen met een link om hun account te activeren.

De beginpagina, het nieuws en de agenda zijn openbaar. Voor de overige pagina's dient ingelogd te worden: http://www.bethesda.nl/hoofdmenu/professionals.

Het TCCH speelt een belangrijke rol bij de samenwerking tussen eerste- en tweedelijns zorgverleners. Het TCCH maakt met huisartsen en specialisten werk- en communicatieafspraken, biedt nascholingen aan en heeft het digitaal verwijzen geïntroduceerd. Doel van het TCCH is het verbeteren van de zorg in de regio Hoogeveen; door de samenwerking tussen huisartsen en specialisten te optimaliseren.