Speelhoek spoedeisende hulp Scheper ingericht dankzij gift › Treant Zorggroep

Speelhoek spoedeisende hulp Scheper ingericht dankzij gift

Speelhoek spoedeisende hulp Scheper ingericht dankzij gift

Geplaatst op: 20 december 2016

Al voor het vijfde jaar op rij heeft Uitzendbureau Paraat een bedrag gedoneerd aan Treant Zorggroep. In plaats van kerstpakketten heeft het uitzendbureau ook dit jaar besloten om het bedrag te schenken aan de kinderafdeling van ziekenhuislocatie Scheper. Senior verpleegkundige Jelly Lautenbach is zeer content met de gift: ‘We vinden het heel bijzonder dat we een lustrum kunnen vieren in het krijgen van giften.’

Dit jaar gaat de gift niet direct naar de kinderafdeling zelf, maar komt wel ten goede aan de kinderen in het ziekenhuis. Op de recentelijk verbouwde spoedeisende hulp in het Scheper is in de wachtkamer een speelhoek ingericht. Dankzij de gift van Paraat is de kinderhoek uitgebreid met spelmaterialen en aankleding. Kinderen kunnen nu tijdens het wachten zelfs buiten spelen in een voor hen ingerichte patio.

Ook de afgelopen jaren is het bedrag goed besteed. Zo heeft de kinderafdeling dankzij eerdere giften al diverse extra’s kunnen aanschaffen, zoals aangepast meubilair, iPads en mobiele webcams waarmee ouders thuis kunnen meekijken met hun pasgeboren baby.

Gerelateerde specialismen