Workshop Look Good Feel Better in Emmen › Treant Zorggroep

Workshop Look Good Feel Better in Emmen

Ziekenhuislocatie Scheper van Treant Zorggroep houdt op donderdag 14 november van 10.00 tot 13.00 uur een gratis workshop over uiterlijke verzorging bij kanker in inloophuis Sigrid's Garden in Emmen. De workshop die samen met de stichting Look Good Feel Better wordt georganiseerd, richt zich op mensen met kanker. Door hen te helpen er goed en verzorgd uit te zien, wil Treant Zorggroep deze patiënten een steuntje in de rug geven.

Make-up en pruiken
Tijdens de workshop krijgen de deelnemers adviezen en tips over het verzorgen van hun uiterlijk. Schoonheidsspecialisten, visagisten en kappers gaan aan de slag met huidverzorging, make-up en de mogelijkheden die een pruik biedt. Er is gelegenheid om te experimenteren met sjaals en andere alternatieven. Ook kunnen deelnemers vragen stellen over het veranderende uiterlijk bij de behandeling van kanker. 

Ik heb hier heerlijk van genoten. Het geeft je het idee dat we allemaal hetzelfde zijn. Deze workshop is een echte aanrader!

Locatie en aanmelden
De workshop vindt plaats op donderdag 14 november n inloophuis Sigrid's Garden, Weerdingerstraat 252c in Emmen. Aanmelden kan via e-mail: n.schepers@treant.nl of telefoonnummer 0591 69 15 30 / 0591 69 13 63. Na afloop kunnen deelnemers blijven voor een gratis lunch van het inloophuis. Deelname is gratis. 

De stichting
De stichting Look Good Feel Better organiseert door het hele land de workshop uiterlijke verzorging bij kanker. Kanker en de verschillende behandelingen zoals chemotherapie kunnen leiden tot uiterlijke veranderingen. Zo kunnen patiënten littekens oplopen, haaruitval en huidproblemen krijgen. Op een positieve manier geeft de stichting praktische informatie en advies over het onderwerp. Stichting Look Good Feel Better zet zich in om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging en zichzelf weer te laten zijn. Meer informatie op www.lookgoodfeelbetter.nl.

De workshop is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Roparun.

Ik had vanochtend eerst twijfels om te gaan, maar ik had het niet willen missen. Ik vond het geweldig!