Voorlichtingsavond voor zwangeren › Treant Zorggroep

Voorlichtingsavond voor zwangeren

Treant Zorggroep houdt op maandagavond 25 feburari een informatiebijeenkomst voor zwangeren en hun partners uit de regio’s Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen.

Met deze bijeenkomst kunnen zwangeren en hun partners zich voorbereiden op een mogelijke (poli)klinische bevalling op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen.

Om vertrouwd te raken met het ziekenhuis en de kraamafdeling, organiseert Treant in Emmen zeven keer per jaar een voorlichtingsavond. Deze avond is voor zwangeren die in het ziekenhuis willen bevallen én voor zwangeren die kiezen voor een thuisbevalling. Een verloskundige, gynaecoloog, verpleegkundige en medewerker van een kraamzorginstelling geven uitgebreide informatie over de zwangerschap, bevallen thuis en in het ziekenhuis en over de kraamtijd. Ook kan men een kijkje nemen op de verloskamers in het Scheper (indien mogelijk). De bijeenkomst is op ziekenhuislocatie Scheper aan de Boermarkeweg 60 in Emmen en vindt plaats op 25 februari van 19.30 tot 21.30 uur in vergaderruimtes 1 + 2.

Aanmeldformulier voorlichting zwangerschap en bevalling

Als zorginstelling gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.