Voorlichtingsavond voor zwangeren › Treant Zorggroep

Voorlichtingsavond voor zwangeren

Treant Zorggroep houdt op dinsdagavond 20 november een informatiebijeenkomst voor zwangeren en hun partners uit de regio’s Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen.

Met deze bijeenkomst kunnen zwangeren en hun partners zich voorbereiden op een mogelijke (poli)klinische bevalling op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen.

Om vertrouwd te raken met het ziekenhuis en de kraamafdeling, organiseert Treant in Emmen zes keer per jaar een voorlichtingsavond. Deze avond is voor zwangeren die in het ziekenhuis willen bevallen én voor zwangeren die kiezen voor een thuisbevalling. Een verloskundige, gynaecoloog, verpleegkundige en medewerker van een kraamzorginstelling geven uitgebreide informatie over de zwangerschap, bevallen thuis en in het ziekenhuis en over de kraamtijd. Ook kan men een kijkje nemen op de verloskamers in het Scheper (indien mogelijk). De bijeenkomst is op ziekenhuislocatie Scheper aan de Boermarkeweg 60 in Emmen en vindt plaats op 20 november van 19.30 tot 21.00 uur in vergaderruimtes 1 + 2.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan telefonisch: 
Emmen: via 0591 69 13 52 (elke werkdag tussen 12.30 en 16.00 uur)
Stadskanaal: via 0599 65 45 64
Hoogeveen: via 0528 28 63 62  / secr.gynaecologie.bethesda@treant.nl   

Ook kunnen zwangeren zich aanmelden tijdens hun afspraak met de verloskundige of gynaecoloog of aan de balie bij het secretariaat van de polikliniek Gynaecologie.