Verwenmiddag voor (ex-)borstkankerpatiënten › Treant Zorggroep

Verwenmiddag voor (ex-)borstkankerpatiënten

De diagnose borstkanker is heftig; de behandeling van deze ziekte is intensief en heeft een grote impact op het dagelijks leven. Daarom leggen wij, het team van het Mammacentrum van Treant, op woensdag 31 oktober van 14.00 tot 16.30 uur onze (ex-)patiënten graag in de watten met een speciale verwenmiddag. Een middag in het teken van ontspanning, verzorging en creativiteit.

Programma

We serveren een luxe high-tea, zoals een high-tea hoort te zijn: met scones, muffins, sandwiches, bonbons en natuurlijk verschillende theesoorten.

Daarnaast kunt u aan de volgende activiteiten meedoen:

  • Stoelmassage
  • Nagelstyling
  • Presentatie aangepaste lingerie door Livéra
  • Voetmassage
  • Workshop armbanden maken (via opgave)
  • Workshop schilderen met ecoline (via opgave)

De middag vindt plaats op woensdag 31 oktober van 14.00 tot 16.30 uur, in de grote zaal in ziekenhuislocatie Bethesda (routenummer 64), dr. G.H. Amshoffweg 1 in Hoogeveen.

Aanmelden

Deelname aan de verwenmiddag is gratis; er is plaats voor 50 deelnemers. Vrouwen kunnen zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. U kunt aangeven aan welke activiteiten en/of workshops u wilt deelnemen. Voor de high-tea hoeft u zich niet aan te melden, hieraan kunnen alle vrouwen deelnemen.

Aanmeldformulier verwenmiddag Mammacentrum 31 oktober 2018
  • ?

Als zorginstelling gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Mammacentrum

Het Mammacentrum van Treant Zorggroep is hét borstkankercentrum van Noord-Nederland als gaat om eendagsdiagnostiek, sate-of-the-art behandelmethoden én persoonlijke aandacht. Patiënten kunnen na verwijzing elke werkdag terecht. Daarnaast is ook academische kennis in huis aanwezig. Kortom, ons gespecialiseerde en multidisciplinaire borstkankerteam staat elke dag klaar om de best mogelijke zorg te leveren.