Publiekslezing prostaatkanker › Treant Zorggroep

Publiekslezing prostaatkanker

November is movember! Dé maand waarin wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor prostaatkanker, teelbalkanker en de gezondheid van de man in het algemeen. Prostaatcentrum Noord-Nederland besteedt in november specifiek aandacht aan prostaatkanker met drie publiekslezingen voor patiënten en overige geïnteresseerden. Aanmelden voor de lezing bij Treant kan via onderstaand formulier.

Onderwerpen

Tijdens de publiekslezingen komen onderwerpen zoals de RALP (robot geassisteerde verwijdering van de prostaat), radiotherapie en behandelingen bij uitgezaaide prostaatkanker aan bod. ProstaatKankerStichting, de patiëntenorganisatie voor mannen met prostaatkanker en hun naasten, is ook op alle avonden aanwezig met informatie over prostaatkanker.

Overige lezingen

Treant Zorggroep is onderdeel van Prostaatcentrum Noord-Nederland en behandelt patiënten met prostaatkanker. Dit doen wij samen met het UMCG, het Ommelander Ziekenhuis Groningen, de Saxenburgh Groep en het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA).

Alle patiënten die bij deze ziekenhuizen komen vanwege prostaatkanker, worden in het multidisciplinair overleg van Prostaatcentrum Noord-Nederland besproken om zo tot de beste behandeling voor de patiënt te komen.

Op 14 november is de publiekslezing over prostaatkanker bij Treant (aanmeldformulier zie hieronder). Daarnaast zijn er lezingen in het OZG en UMCG:

  • In het OZG in Scheemda kunt u terecht op 4 november, 18.30 tot 21.30 uur, aanmelden via aanmelden@ozg.nl (graag in uw mail aangeven met hoeveel personen u komt).
  • In het UMCG in Groningen kunt u terecht op 28 november, 18.30 tot 21.30 uur, aanmelden via www.lezingprostaatkanker.umcg.nl

Meld u aan via onderstaand formulier

Aanmeldformulier publiekslezing prostaatkanker 14 november 2019
  • ?

Als zorginstelling gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.