Publiekslezing over huidkanker (volgeboekt) › Treant Zorggroep

Publiekslezing over huidkanker (volgeboekt)

Huidkanker is een van de meest voorkomende huidziekten in Nederland en de meest voorkomende vorm van kanker. Veel Nederlanders hebben een verhoogde kans op het ontwikkelen van een vorm van huidkanker. De verwachting is dat een op de vijf Nederlanders een vorm van huidkanker krijgt in zijn of haar leven. Reden genoeg voor Treant om de gehele maand mei voorlichting te geven over en bewustwording te creëren voor huidkanker.

Dit doet het dermatologieteam van Treant door op alle drie ziekenhuislocaties in Hoogeveen (17 mei), Stadskanaal (24 mei) en Emmen (31 mei) een publiekslezing over huidkanker te organiseren. Belangstellenden zijn welkom op deze lezingen voor informatie over de risico’s van huidkanker, het beschermen van de huid en het leren controleren van de huid. Het is ontzettend belangrijk om huidkanker tijdig te ontdekken, omdat zo de kans op genezing groter is.

Programma publiekslezing

Op donderdag 31 mei vindt van 18.30 tot 20.00 uur de publiekslezing over huidkanker plaats in vergaderruimte 2 van ziekenhuislocatie Scheper aan de Boermarkeweg 60 in Emmen.  

Dermatoloog Gerda van der Wier en physician assistent Esther Meijer vertellen over de soorten huidkanker, de behandeling van huidkanker en over het voorkomen van huidkanker. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden

De lezing is volgeboekt. Aanmelden is dus niet meer mogelijk.

Mei = huidkankermaand bij Treant

De hele maand mei staat bij Treant in het teken van huidkanker. Zo kunt u vanaf maandag 14 mei op het Instagram-account van Treant Esther Meijer volgen. Zij is physician assistent Dermatologie bij Treant en geeft u graag een inkijkje in haar werk. Ook doen alle ziekenhuislocaties dit jaar weer mee met de landelijke Huidkankerdag, die dit jaar op 2 juni plaatsvindt. Aanmelden kan via www.huidkankerdag.nl.

Huidkankermaand bij Treant

Huidkankermaand bij Treant