Open dag Refaja › Treant Zorggroep

Open dag Refaja

Op zaterdag 16 maart bent u van harte welkom bij de open dag van Treant Zorggroep in Stadskanaal. Tijdens de open dag op locatie Refaja is er in het ziekenhuis van alles te zien en te doen. De open dag vindt plaats in het kader van de landelijke Week van Zorg en Welzijn.

U volgt een speciaal voor de open dag samengestelde route langs diverse afdelingen en specialismen. Ook voor kinderen zijn er tal van activiteiten: zij vinden op de route allerlei leuke opdrachten. Zoals een speciale poppen- en knuffeldokter die zieke knuffels of poppen weer beter maakt. Neem dus je knuffel of pop mee zaterdag!

Tijdens de open dag in Refaja is de lancering van het nieuwe digitale patiëntenportaal mijnTreant, verricht door 'Boer Geert' uit het nabijgelegen Mussel. Natuurlijk kunt u die dag uitleg krijgen hoe u online toegang krijgt tot uw medisch dossier.

Werken bij Treant

Wie meer wil weten over de mogelijkheden voor een baan bij Treant is van harte welkom tijdens de open dag. Mensen die bij Treant of in de zorg willen werken, kunnen hun CV laten checken door erkende loopbaanprofessionals en hun competenties testen met ludieke spellen. Er is volop informatie over vacatures, stageplaatsen en vrijwilligerswerk. Jongeren kunnen zich inschrijven voor vakantiewerk bij Treant en informatie inwinnen over onze stagemogelijkheden. Ook is er informatie over het digitaal leren via het Treant Leerplein. Op de route van de open dag in het ziekenhuis is er ruimschoots gelegenheid kennis te maken met Treant-medewerkers en indrukken op te doen op de afdelingen.

Praktisch

De open dag vindt plaats op locatie Refaja aan de Boerhaavestraat 1 in Stadskanaal. Bezoekers worden verzocht zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen. Parkeren op het parkeerterrein bij het Refaja is gratis. Aanmelden is niet nodig.