Open dag operatiekamercomplex Bethesda › Treant Zorggroep

Open dag operatiekamercomplex Bethesda

Altijd al eens een heup- of knieprothese willen vasthouden of willen ervaren hoe het is om laparoscopisch te opereren? Dat kan! Op 2 november 2019 doet het operatiekamercomplex van ziekenhuislocatie Bethesda mee met de Open Bedrijvendag in Hoogeveen. Voor de inwoners van Hoogeveen en omstreken is dit een uitgelezen kans om de operatiekamers van dichtbij te bekijken en te beleven.

Moderne operatiekamers

De nieuwe operatiekamers spelen een belangrijke rol voor de toekomst van de zorg in de regio Hoogeveen. De operatiekamers worden namelijk ingezet voor een groot deel van de planbare operaties in de regio. De operatiekamers beschikken over de nieuwste apparatuur en techniek. In totaal heeft het complex vier nieuwe operatiekamers met opdekruimtes. Dit zijn ruimtes waar het instrumentarium wordt klaargelegd voor de operatie.

Wat is er te doen?

Tijdens de Open Bedrijvendag geven we, naast een rondleiding op het OKC en de Verkoeverafdeling (uitslaapkamer), ook doorlopend diverse presentaties en workshops. Deze zijn ook geschikt voor kinderen. Twee operatiekamers en opdekruimtes zijn volledig ingericht, evenals een deel van de Verkoever. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord en geven u graag antwoord op eventuele vragen; op de operatiekamers zelf of na de rondleiding onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers.

U bent van harte welkom!