Open dag in het Scheper › Treant Zorggroep

Open dag in het Scheper

Een kijkje nemen achter de schermen van het ziekenhuis? Het kan bij Treant Zorggroep tijdens de nationale Week van Zorg en Welzijn. Ziekenhuislocatie Scheper in Emmen opent zaterdag 17 maart van 10.00 tot 16.00 uur de deuren voor bezoekers.

Ook bent u deze week van harte welkom bij diverse activiteiten en open dagen op Treant-locaties voor wonen en zorg in Coevorden, Emmen en Odoorn.

Tijdens de open dag op zaterdag 17 maart in het Scheper in Emmen, een van de drie ziekenhuislocaties van Treant, is er van alles te zien en te doen. U kunt een speciaal voor de open dag samengestelde route volgen, langs diverse afdelingen en specialismen. Ook voor kinderen zijn er allerlei activiteiten. Ga op de foto als dokter of zuster, leer bloedprikken of kijk naar een gesimuleerde openbuikoperatie.

De open dag vindt plaats op zaterdag 17 maart van 10.00 tot 16.00 uur in ziekenhuislocatie Scheper aan de Boermarkeweg 60 in Emmen. De entree is gratis, aanmelden is niet nodig.

Meet & Greet voor leerlingen

Ook is er in het Scheper deze dag een Meet & Greet tussen onder meer verpleegkundigen en coassistenten van Treant en ruim honderd havo- en vwo-leerlingen van middelbare scholen in de regio. Zij volgen deze dag workshops van verschillende specialismes en afdelingen bij Treant. Zo kunnen zij kennismaken met het werken in het ziekenhuis. Oftewel ‘Maak kennis met kunde’: het thema van de landelijke Week van Zorg en Welzijn.