Lotgenotencontactgroep voor (jong-)volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel › Treant Zorggroep

Lotgenotencontactgroep voor (jong-)volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel

Je bent jong, staat volop in het leven en dan loop je ineens hersenletsel op. Dat heeft veel impact. Hersenletsel.nl, MEE Drenthe, De Noorderbrug en Treant Zorggroep willen een ontmoetingsplek bieden voor mensen voor (jong-)volwassenen van 20 tot 65 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Daarvoor organiseren zij meerdere malen per jaar een bijeenkomst. Ook partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en professionals zijn van harte welkom.

Op zaterdag 14 december staat de bijeenkomst in het teken van ' Hoe houd je in december de prikkels in balans’. We gaan in op hoe je jezelf kunt beschermen voor oververmoeidheid door teveel prikkels. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor contact, (h)erkenning en voorlichting over problemen waar je tegenaan loopt als gevolg van NAH, door bijvoorbeeld een beroerte (CVA), ongeluk of zuurstoftekort in de hersenen.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 14 december van 14.00 tot 16.00 uur in de grote zaal (eerste verdieping) van ziekenhuislocatie Bethesda aan de Dr. G.H. Amshoffweg 1 in Hoogeveen. Deelname is gratis.  Aanmelden kan door te mailen naar jonghoogeveenmeppel@gmail.com.