Heel Bargeres Bakt › Treant Zorggroep

Heel Bargeres Bakt

Op zaterdag 22 september is het Nationale Burendag, ook bij Treant Zorggroep. Op onze locaties voor wonen en zorg in Coevorden, Hoogeveen, Emmen en Schoonoord zijn bewoners, medewerkers, vrijwilligers én alle buren van harte welkom voor diverse feestelijke activiteiten.

 

Heel Bargeres Bakt op zaterdag 22 september. Tussen 10.00 en 11.00 uur kunnen de thuisbakkers hun bakcreaties inleveren bij Holtingerhof. Een vakkundige jury bestaande uit Hans ten Cate van Hotel Ten Cate, Roan Venema van Distrivers en Margret Sieben van Top Bakkers, maakt om 12.00 uur de winnaar bekend van de bakwedstrijd. Voor de beste drie baksels staan er mooie prijzen klaar. Wie mee wil doen aan de bakwedstrijd kan zich aanmelden bij de receptie van Holtingerhof of bij Annelies Looijen: a.looijen@treant.nl, 06 47 05 14 18.

Kinderen kunnen zich tussen 10.00 en 12.00 uur laten schminken en om 15.00 uur sluit Ronnie Tober het bakfeest af. De hele dag is er gratis catering. Bij de hoofdingang staat een vrijegiftenpot. De giften worden weer besteed aan Gouden Wensen tijdens de Nationale Ouderendag  op 5 oktober 2018 in Holtingerhof.