Expositie voor keramiekgroep De Horst › Treant Zorggroep

Expositie voor keramiekgroep De Horst

Voor tien bewoners die wonen in Treant-locatie De Horst in Emmen komt een droom uit: je eigen kunst laten zien aan publiek tijdens een expositie. Bewoners, allen met verschillende zorgvragen, startten in oktober dit jaar al met de eerste voorbereidingen voor de expositie. De eigengemaakte kunstwerken van keramiek zijn vanaf 1 juli te zien bij Micksart aan de Hoofdstraat 20 in Het Rensenpark in Emmen.

De kunstwerken van de bewoners worden tentoongesteld in een vitrinekast met vier lagen. Hier is bewust voor gekozen. Bewoners lieten zich namelijk inspireren door de vier verschillende seizoenen. Elke laag van de vitrinekast vormt een ander seizoen met bijhorende kunstwerken. De kunstwerken zijn niet alleen te bekijken, maar zijn ook te koop.

Opening expositie

Op zondag 1 juli wordt de expositie om 15.30 uur geopend door de bewoners. Dit onder het genot van een hapje en drankje. Ben je benieuwd? Kom een kijkje nemen! De expositie is tot 15 juli dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur te bewonderen. Op zondag ben je welkom van 13.00 tot 17.00 uur.