Beweegochtend in woonwijkcentrum De Paasbergen › Treant Zorggroep

Beweegochtend in woonwijkcentrum De Paasbergen

Een kijkje nemen achter de schermen van De Paasbergen? Het kan bij Treant Zorggroep tijdens de nationale Week van Zorg en Welzijn. Ook bent u deze week van harte welkom bij open dagen op Treant-locaties voor wonen en zorg in Coevorden (De Schutse) en Emmen (Holdert, Holtingerhof, Valkenhof en Zuidermarke) en ziekenhuislocatie Scheper in Emmen.

In De Paasbergen in Odoorn, een van de woonwijkcentra van Treant, zijn er in het kader van de Week van Zorg en Welzijn de hele week allerlei activiteiten. Zo bent u op woensdagochtend 14 maart harte welkom bij de beweegochtend. Er is aandacht voor alle beweegactiviteiten in De Paasbergen, met medewerking van de behandelaars. Ook kunt u meedoen met rollatorpimp. De beweegochtend vindt plaats op woensdag 14 maart van 9.45 tot 12.00 uur in woonwijkcentrum De Paasbergen aan de Paasbergen 1 in Odoorn.

Ook in de rest van de Week van Zorg en Welzijn zijn er in De Paasbergen diverse activiteiten, waarvoor u van harte bent uitgenodigd. Zo zijn er dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur allerlei activiteiten die in het teken staan van kermis. Op donderdagmorgen worden bewoners verwend tijdens een heuse verwenochtend. Ook is er dan livemuziek. Op vrijdag 16 maart, Nationale Pannenkoekendag, zijn er voor alle bewoners heerlijke pannenkoeken.

Bekijk hier het gehele Treant-programma tijdens de Week van Zorg en Welzijn.