Benefiet-braderie Holtingerhof (Emmen) › Treant Zorggroep

Benefiet-braderie Holtingerhof (Emmen)

Bij woonwijkcentrum Holtingerhof (Emmen) vindt op zaterdag 25 mei van 14.00 tot 17.00 uur een benefiet-braderie met livemuziek plaats. Een gezellige middag met allerlei activiteiten voor jong en oud! De opbrengst van de braderie komt ten goede aan de inrichting van eetzaal De Brink.

De jaarlijks terugkerende taartenbakwedstrijd "Heel Holtingerhof Bakt" bereikt deze middag zijn hoogtepunt. Deelnemers bakken thuis een taart en laten deze op 25 mei beoordelen. Vanaf 14.00 uur kunnen de creaties ingeleverd worden en om 16.00 uur maakt de jury de winnaars bekend. Iedereen mag meedoen en er zijn leuke prijzen te winnen.

Tijdens de braderie is niemand minder dan boer Geert (bekend van het tv-programma Boer zoekt Vrouw) aanwezig met overheerlijke aardbeien. Maar u kunt ook kennismaken met Handwerkclub Holtingerhof, kringloopwinkel Oma’s Brinkje, Bloem &Zo en met diverse oudhollandse producten. Ook zijn er leuke prijzen te winnen in de loterij. Gedurende de dag kunt u van alles zien, proeven en beleven. Ook voor de jongsten is er genoeg te doen: kinderen kunnen geschminkt worden, er zijn oudhollandse spelletjes en er is een ballonnenartiest aanwezig.